Skriv ut

Årets MiniLeir

Årets MiniLeir, eller årets qleste 13+ arrangement om du vil, arrangeres på Breivoll innerst i Bunnefjorden. 


Arrangementet er fra speidere i alder 13+, det vil si at rovere er hjertelig velkomne.

Det man trenger å ta med er et telt å sove i, egen brødmat og lommepenger for å å handle i den berømte SØRkroa som vi også hadde på NORD2017. Vi forventer nesten tropisk vær denne helgen, men pakk sekken som på en normal høsttur. 

 

Gjennom helgen arrangerer vi en konkurranse med tropiske SØRaktiviteter som ender opp i en finale på søndag formiddag. God innsats og seier i finalen ender som alltid opp i en skikkelig fet SØRpremie. Som alltid i en god Follo kro blir det musikk, leker og underholdning hver kveld. 

 

Alle speidere i NSF er velkomne og kan melde seg på via medlemssystemet. Fakturaen for all denne moroa og en god middag på lørdag beløper seg kun til 500,- Samleobjektet SØRmerket følger med i prisen!

 

Hvis det er spørsmål til årets qleste/årets beste landsleirreuinion/MiniLeir så er det bare å sende en e-post til info@minileir.no

 

MiniLeir har vært en egen samling for de eldre speiderne våre i 29 år nå, og har så klart egen nettside. Ta en titt på www.minileir.no for å litt bilder, fakta, histore og annen informasjon. 

 

Vi gleder oss til en artig, sosial og aktiv speiderhelg med så mange av dere 13+ speidere som mulig. 

 

Sørstaben