Skriv ut

Hjelp til på Barnas Camp Villmark!

Norges speiderforbund arrangerer Barnas Camp Villmark under messa Camp Villmark på Lillestrøm 31. mars-2. april. Romerike Krets har prosjektlederen og med på laget er en engasjert og dyktig gjeng fra flere andre kretser, Gildene, Rovernes beredskapsgruppe og Speider-sport.

Vi regner med mange besøkende til Barnas Camp Villmark, og legger opp til å kunne ta imot opp mot to-tre tusen potensielle nye speidere.

 

Vi har mange aktiviteter å vise de besøkende. Spikking, sage ved, førstehjelp, livline, kano, pakking av sekk og ormerace for å nevne noe. Aktivitetene er alderstilpasset, og gir en liten smak av speiderlivet. Dette blir en fantastisk mulighet til å vise frem hva vi driver med som speidere!

For å gjennomføre Barnas Camp Villmark trenger vi masse speidere og foreldre som kan bistå med rigging og til å stå på stand! Når du står på stand blir oppgaven å veilede besøkende i de forskjellige aktivitetene, og alle vil få opplæring i oppgaven de blir satt til. Og så skal vi da selvfølgelig ha det moro selv også!

Har du mulighet til å sette av noen timer denne helga? Eller har du noen andre i gruppa som kan tenke seg å være med? Vi kommer til å trenge mange til å være med å bidra, og alle fra troppsalder og oppover kan være med. Meld deg som frivillig via dette skjemaet:  https://goo.gl/forms/5SMLYW9tSuJGJLuH2. Les mer om Camp Villmark her: http://campvillmark.no/.

Vi håper vi ser deg på Barnas Camp Villmark.