Nettrute - Ditt publiseringsvindu på nettet
Skriv ut

Funksjonalitet

Nettrute er full av funksjonalitet som skal hjelpe deg med din bedrift, organisasjon eller personlig tilstedeværelse på nettet.

Enten om du skal bruke det til å laste opp bildene dine, eller legge ut aktiviteter, ta påmelding, informere om hvilke produkter du leverer så er nettrute midt i blinken for deg.

Filplass:
Vi har ingen begrensning på hvor mye filplass du bruker. Den eneste begrensningen vi har på data er at ingen enkelt fil kan gå over 4 mb. Noe som svært sjeldent blir et problem. Selv bilde galleriene våre formaterer og optimaliserer bildene dine slik at de vill kunne lastes rask ned. Derfor vil en bilde fil du kanskje laster opp som er over 4 mb, svært sjeldent bli større en 1mb.
 

Funksjonalitet

Systemet er bygd opp av en serie med moduler. En modul er en gruppering av funksjonalitet som passer bra sammen. Noen er små som foreksempel gjesteboken, mens andre er adskilling større. 

 

 • Systemadministrasjons modulen, er fast i alle systemene og inneholder de generelle innstillingene for systemet, sikkerhetsprofilene og automatisk modul oppdateringer. 
   
 • Bruker modulen, inneholder informasjon om brukere av systemet, samt kontakt informasjon av kunder, bedrifter og lignende. Det er da også mulig å administrere disse i grupper og administrer nyhetsbrev.
   
 • Huskekartotek modulen, er en personlig modul hvor man lette kan administrere sine egne oppgaver.
   
 • Gjestebok modulen, er den minste modulen i systemet. Her kan du motta korte meldinger fra besøkende på siden. Modulen er spam sikret. Du vill ikke oppleve at modulen blir overfylt av unødvendig data. Det er også mulig og både redigere og slette innkommende meldinger.
   
 • CMS modulen, er publikasjonsmodulen i systemet. Her kan man bygge opp hvilken som helst type informasjonsstruktur ved å linke sider sammen som for.eks. lister, FAQ'r, aktivitetsoversikt osv. Sidene er lett redigerbare i en tekst editor som har mange likhetstrekk med Word eller Open Office. Hver side har mulighet for å lage skjemaer til eventuelt påmelding av aktiviteter, kontakt oss, søknader osv.  CMS modulen har også en egen del her som går på RSS feeds både publikasjon av interne cms sider ut til brukere og innhenting av eksterne feeds for å automatisk skape mer informasjons flytt til siden.
   
 • Fotogalleri modulen, gir deg mulighet til å laste opp bilder i kataloger for visning på nettsiden din. Det er mulig å laste opp flere bilder i samtidig slik at det ikke er noen stor manuell jobb. Ved opplasting blir bildene automatisk optimalisert for weben.
   
 • Design modulen, gir deg kontroll over hvordan websiden din skal se ut. Her kan du forandre på layout, farger, bakgrunnsbilder og paneler. Dvs. at man kan legge på et CMS-panel, eller fotopanel så flytte de rundt på siden ved hjelp av "drag and drop".
   
 • Dashbord, er den første siden man kommer til når man logger inn i administrasjonen. Dashbordet er veldig fleksibelt, ved at man kan legge ut nesten hvilken som helst under side direkte hit. På denne måten kan man tilpasse siden med hva som er viktig for deg, og gi deg fort tilgang til funksjonaliteten du bruker ofte. Ved hjelp av "drag and drop" kan man også flytte på elementene og dermed prioritere hva som er viktigst for deg.
   
 • Hjelp modulen, gir deg tilgang til informasjon om systemet. Dette inkluderer statistikk om sidevisninger på forsjellige områder, hvilke bilder CMS sider som er mest besøkt osv. I denne modulen får du også tilgang til alle opplærings videoene våre.

 

Opplæring:
Opplæring Nettrute skal være enkel å forholde seg til på alle måter. Designet på de administrative sidene er brukervennlige og lett forståelig. Funksjonaliteten er som sagt gruppert ved hjelp av moduler, og lagt opp slik at du vil få en enkel flyt i arbeidet ditt. For å lære hvordan man skal kunne bruke systemet har vi laget en egen opplærings side hvor vi vil gå igjennom all funksjonalitet ved hjelp av korte videoer. VI har som mål å kunne være 100% dekkende med video opplæring. Det blir som en personlig opplærings prosess, som du kan gå igjennom så mange ganger du ønsker og ikke minst når du selv har tid. 
Om Nettrute.no
Nettrute.no © 2018 - Vollar Development - Login